Дърводелски и занаятчийски събор 28-29. Август 2021 г.

По традиция дърводелският и занаятчийски събор се провежда последния уикенд на месец август, по този начин всяка година вие можете предварително да занаете кога ще е датата на събора, защото можете да проверите в календара кога ще бъде последния уикенд на месец август.

Тази година последният уикенд се пада на 28-ми и 29-ти август и именно тогава ще бъде проведен вече традиционния за нас събор.

Както винаги участието на изложители и посещението на събора остава безплатно. Нашата цел е насърчаването на занаятите в България и развиването им посредством споделяне на информация и контакти. Преди всичко ние правим събор, не изложение, пазар или панаир. Нашият фокус е върху хората, комуникацията, запознанствата и контактите между тях.

Ако всичко това ви допада и намирате вътрешен отклик за тия неща, моля, разпространявайте по всички достъпни за вас начини информацията за този дърводелски и занаятчийски събор, ако искате да има повече участници, както изложители, така и посетители, за да положим заедно основите на новия български ренесанс в работата с ръчни инструменти и усвояване на класическите занаяти.

Повече подробности за програмата на събора предстои да публикуваме в следващи статии.

Ако желаете да бъдете участник изложител можете да попълните формата за участие по-долу. Участието за изложители и входа за посетители са безплатни.

Посетителите нямат нужда от регистрация, но ако искате да не забравите за събора и да не го пропуснете, можете да се абонирате за блога и ще получите съобщения за нови публикации, включително за организацията на събора и карта с точни координати за посещение на събора.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ИЗЛОЖИТЕЛИ ЗА СЪБОРА:

(моля обърнете внимание, формата е само за хора/фирми, които желаят да бъдат изложители на събора и е необходима с цел да предвидим място за техния щанд. Посетителите са свободни да дойдат в определените дати без регистрация)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Categories: Български дърводелски събор, Дърводелство, Занаятчийство | Етикети: , , , , , , , , , | 3 коментара

Навигация

3 thoughts on “Дърводелски и занаятчийски събор 28-29. Август 2021 г.

  1. Mira

    Здравейте!
    А къде ще се проведе този събор?

  2. Здравейте! Много ми се ще да присъствам но времето винаги съвпада с местния ми събор. Бях чел че и в петъка също се сабират хора. Целта ми е комуникация с съмишленици.

Оставете коментар:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Блог в WordPress.com.