Дърводелски и занаятчийски събор 2020. Програма лекции.

Както обещах публикувам програмата за лекциите, които в предната статия обявих, че ще направя на събора. Малко трудно беше да изберем точния час, защото ми се иска да е по време когато на мястото на лекциите ще е по-сенчесто. Но вече имаме изяснени часовете и темите и те са следните:

 1. Лекция на тема- Ремонт и възстановяване на стари селски къщи. Принципи, методи, технология материали. – Събота 29.08.2020  начало 18:00 часа. Вход свободен.
 2. Лекция на тема- Ново строителство на къщи с дървена конструкция. Какво трябва да знаете от основи до покрив. – Събота 29.08.2020  начало 19:30 часа. Вход свободен.
 3. Лекция на тема- Дървото в строителството, обзавеждането и градината. Методи за натурална защита и дълготрайност. Неделя 30.08.2020  начало 10:30 часа. Вход свободен.

Всяка лекция ще трае около 45 минути, като след нея ще има сесия за въпроси и отговори.

 

Моля всички посетители на събора да си запишат следния телефонен номер: 0887 815140, ако имате проблем да се ориентирате до мястото не се колебайте да ми позвъните за да ви дадем ориентири.

Ако имате близки и познати които биха се заинтересували от темите на лекции не се колебайте да ги поканите на събора, както и споделете тази информация в социалните мрежи и форумите в които участвате.

Остана малко време ще ви очакваме на събора.

Реклама
Categories: Български дърводелски събор, Дърводелство, Занаятчийство | Етикети: , , , , , , , , , | 5 коментара

Навигация

5 thoughts on “Дърводелски и занаятчийски събор 2020. Програма лекции.

 1. Иван

  Темите на лекциите са чудесни, ще присъствам с удоволствие.
  Адмирации за начинанието!

 2. Ivan Kukov

  Би било страхотно тези лекции да бъдат записани и на видео за хората, които няма да могат да присъстват. Успех на събора!

 3. sojournerbg

  Някой си е забравил сгъваем туристически стол на Quechua близо до мястото, където се правеше кафе на събора. Ако е ваш, моля обадете се на 0882823830 и ще видим как да си го получите обратно. Ще го приберем. Също семейството от Варна, изработващи бижута и изделия от дърво и епоксидни смоли, са си забравили една хавлиена кърпа с палми.
  Относно аудио записите: направихме такива и предстои да ги качим.

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: