Дърводелски курс 9-10 ноември 2019 г. Записване.

Здравейте,

Имайки предвид хубавата прогноза за идващия уикенд, както и изявеното желание от някои хора за посещение на курс през ноември, решихме да обявим още една дата за курсове. Това ще е предстоящия уикенд на 9-10.ноември.2019 г.

Курса ще бъде проведен ако съберем достатъчно хора, защото не е сигурно, че ще успеем да съберем достатъчно хора за по-малко от седмица. Но дори да е по-малка групата пак ще проведем курс за да може да хванем последните дни хубаво време през тази година.

Ако имате въпроси свързани с курса можете да позвъните на 0887 815140.

Ако не сте запознати с предмета, програмата на курса както и постигнатото в миналите курсове можете да прочетете статиите ето тук:

https://woodcraftbg.wordpress.com/category/%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%b5/

Моля попълнете формата за записване само ако сте напълно сигурни, че условията и датата на курса ви устройват. След като получим попълнената форма ще получите потвърждение за записване по електронната поща, както и информационно писмо и правила за безопасност с които трябва да се запознаете предварително.

Форма за записване за дърводелски курс за корпусна мебел по метода на Craftsman на 9-10.11.2019 г.

Categories: Дърводелска работилница, Дърводелски инструменти, Дърводелски курсове, Дърводелство, Занаятчийство, Финиши за дърво, обучение | Етикети: , , , , , , , , , | Вашият коментар

Навигация

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: