Дърводелски курсове. Дати и записване.

Здравейте,

Взимайки предвид предложението на един от читателите на блога (Емил Костадинов), че подходяща дата за стартиране на курсовете би било последния уикенд на септември (28-29.09.2019г), сметнахме, че това наистина е подходяща дата за първия курс. И понеже не остава много време до тогава решихме да обявим официално тази дата и да открием записването за първия курс.

Тепърва предстои да публикуваме пълната програма на този курс, но смисъла на курса е да бъдете обучени да правите сами в домашни условия корпусни мебели, като тези от показаните снимки в предишната статия.

Името на курса е:

Изработка на впечатляваща корпусна мебел в домашни условия по метода на Craftsman. (практически основен курс)

В какво се състои метода на Craftsman? Метода на Craftsman e уникална комбинация от подбор на материали, инструменти, технически подход и логистика за създаването на красиви и здрави корпусни мебели на ниска себестойност, с използването на естествени материали, минимално количество инструменти и малка необходима работна площ.

Вземаме предвид, че първия курс може да има слабости и недостатъци в организацията, затова той ще бъде проведен на по-ниска цена. Вместо предвидената цена от 360 лв за участник, първия курс ще струва 240 лв. Експериментално ще допуснем група от 12 човека на първия курс за да тестваме капацитета на помещението и адекватността да се работи с 12 човека едновременно. Моля имайте предвид, че може не всичко да е гладко и добре отработено на първия курс, затова намаляваме значително таксата за участие. Това, което ви обещаваме е че ще ви научим да правите това, което сте видели на снимките и много повече.

По-долу ще намерите формата за записване за първия курс. В момента в който се попълни бройката формата ще бъде свалена и ще бъде пусната отново когато има насрочена дата за следващ курс. Ако  междувременно получим повече от 10 записвания преди да свалим формата, ще се даде правото на записаните по-напред. Останалите ще трябва да изчакат следващата дата.

Курса ще се проведе събота и неделя на 28-29-ти септември 2019 г. Началото на занятията е в 9:00 часа на 28-ми събота. Мястото на провеждането е с. Селище, махала Горно Селище. Същото място на което се проведе дърводелския събор. Можете да дойдете в петък вечерта с две нощувки в района, или събота сутринта с една нощувка. Най-близкото място е гр. Априлци (на около 10-15 км в зависимост кой край на Априлци) където има изобилие от хотели и къщи за гости, в това чисто на прилични цени. Който желае може да дойде със своя каравана, кемпер или палатка. Има изобилно място за тях. Най-близко до мястото за провеждане на курсовете е кв. Острец на Априлци в който има много къщи за гости и хотели.

Запишете си следния телефон:

0887 815140

На него можете да получите насоки как да намерите мястото за курсовете ако се затрудните с ориентацията.

Също така GPS координатите на събора са следните:

42.85096, 25.03021

Картата на мястото на събора можете да видите тук:

Ако не виждате картата кликнете за да я видите тук.

Тук е пресечката към мястото на събора на google street view:

https://www.google.bg/maps/place/%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5/@42.8459634,25.0354659,3a,104.2y,263.37h,85.98t/data=!3m4!1e1!3m2!1s3jJPFEYkUwMqwJz_vOJ_1A!2e0!4m2!3m1!1s0x40a90cab00b26175:0

Моля обърнете внимание. Няма да събираме капаро и предварително плащане за курсовете. Затова проявете уважение към организаторите и останалите кандидати и се записвайте само ако сте 100% сигурни, че искате да участвате в курса, приемате публикуваните условия и обявените дати ви устройват напълно. С изпращането на формата за записване вие запазвате своето място да участвате в първото издание на курса и се ангажирате да присъствате.

Всички доброволци дошли да ни помогнат тази година за инфраструктурата на събора и занаятчийския център могат да се запишат за безплатно участие в този или някой следващ курс, но трябва да попълнят формата за записване своевременно.

Форма за записване на дърводелски курс за корпусна мебел 28-29.09.2019 г.

Местата за първия курс са изчерпани.

Реклама
Categories: Дърводелска работилница, Дърводелски инструменти, Дърводелски курсове, Дърводелство, Занаятчийство, Финиши за дърво, обучение | Етикети: , , , , , , , , , | 4 коментара

Навигация

4 thoughts on “Дърводелски курсове. Дати и записване.

 1. Kristina Zhelyazkova

  Здравейте,

  Бих искала да попитам как може да се разбере дали съм включена в курса, защото попълних формата за записване, но не съм получила е-mail за потвърждение. И ако не съм да се пробвам за вторите дати. 🙂

  Благодаря!
  Кристина Желязкова

  • Записана сте успешно за първия. Понеже потвържденията не идват автоматично, а ще ги пуснем ръчно, още не сме писали на хората, освен на тези, които имаха някакви въпроси. Ще пуснем потвърждение на всички записани до края на деня.

  • Elena Reukova

   Здравейте, Kristina,
   Взимайки предвид, че района около мястото на проведането на курса предлага настаняване основно в къщи за гости, а не в хотели, се опитвам се да направя организация за наемане на къща за гости, а също така и за споделяне на транспорта на участниците.
   За целта създадох FB-група , която се казва „1-ви курс на Craftsman. Kорпусна мебел.“ Ако я търсите, необходимо е да посочите търсенето да се извършва измежду „ГРУПИ“.
   Към момента с мен са се сързали 4 човека, значи общо сме 5. Ако проявявате интерес към общата организация, моля, свържете се с мен на тел. 0887 66 66 84 в рамките на утрешния ден.
   Разбира се, това предложение важи и за всички останалите участници в 1-вия курс.
   Поздрави,
   Елена

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: