Видео клип от дърводелския и занаятчийски събор 2019

Завърши третото издание на Дърводелския и занаятчийски събор. Всяка година събитието е различно и има своя характер.

Очаквам участниците да ни изпратят снимки, които са направили по време на събора, защото аз нямах време да снимам снимки, и когато получа снимките ще ги публикувам заедно със статия за това как премина събора.

Междувременно аз успях да снимам една видео обиколка на събора, което видео искам да споделя с вас сега. Видеото е направено през втория ден в който имаше по-малко участници и посетители и това ми даде възможност да отделя време и да снимам кратко видео.

 

На всички доброволци, участници и посетители, които направиха възможно това събитие, искам да поднеса моите сърдечни благодарности. Ще се радвам заедно да продължим традицията и следващата година. А на всички, които пропуснаха събора, ще ви очакваме догодина.

Реклама
Categories: Български дърводелски събор, Дърводелство, Занаятчийство, обучение | Етикети: , , , , , , , , , , | 6 коментара

Навигация

6 thoughts on “Видео клип от дърводелския и занаятчийски събор 2019

 1. Здравейте, събора беше много добре организиран. Поздравления за работата. Имаше много талантливи участници с уникални продукти. Прилагам линк със снимки от моя апарат. https://1drv.ms/u/s!AsQr97XDDJTdg78LeD54n9mKm_84-g?e=7zsFhe

 2. sojournerbg

  Благодаря на Крафтсман за видеото.

  На първо гледане липсват някои хора от първия ден: Николай от гр. Лом, който имаше рендета и други инструменти и беше до г-н Гуевски, и Костадин, който е района на Габрово и предлагаше стругарски изделия от дърво към центъра на терена. И двамата бяха изложители само в съботния ден. В неделя дойде още един дърводелец, Пламен от Габрово, с неговото щандче, но очевидно малко по-късно.

  Като цяло повечето посетители дойдоха в съботата, малцина останаха и за втория ден. И атмосферата в неделя сутрин е малко по-различна. Просто защото навалицата я няма (дори и моят щанд още не е сетъпнат, защото работехме по заготовките за изработването на чуковете). А и Никола още не е започнал втората част от демонстрацията си на мазилки, на която се бяха събрали бая хора и първия ден и втория.

  Бих искал да благодаря и на изложители и на посетители. Мястото страхотно се оживи и времето, както винаги, беше малко. Тази година година за първи път на терена имаше приготвена храна (пици и хлябове), както и кафе, чай (благодарение на нашия съсед Свилен), и охладена вода за пиене. Инсталирахме и неголям хладилник, който някои хора използваха. Не е блестяща инфраструктура, но е подобрение. Да се надяваме да успеем да прекараме и течаща вода в имота. Специални благодарности към Даниел и Ивайло от Димитровград и съпругите им, които положиха неимоверни усилия в часовете и нощта непосредствено преди началото на събора, за да може да има някаква топла храна – а и пиците им бяха много вкусни! Без тяхната отзивчивост всичко това щеше да липсва.

  Немалко хора не можаха да присъстват по ред причина, а имаха желание. Ще се надяваме да се видим отново догодина и преди това. Наистина времето е малко и съжалявам, че не успях да си поговоря с някои, с които се поздравихме и после в навалицата и други ангажименти и си бяха тръгнали. Времето също беше прекрасно. Сега ние оставаме със спокойствието на планината и със спомените. Да се надяваме да съберем повече снимки и видеоматериали и отзиви за събитието.

  Славян

 3. И тази година случихме на чудесно време,подготовката беше много добра,пиците и хляба чудесни.Имаше и доста нови изложители с страхотни произведения.Имам снимки и клипче, но не знам как да ги кача тук.До нови срещи.

 4. Петко Арбалиев

  Здравейте,
  искам да ви попитам дали имате и може да ми дадете контакти на двама от участниците в събора. Единият е мъжа и жената, които продават детски колички, защото си закупих количка от тях за детето и съответно едни приятели като я видяха искат да си вземат същата. Втория човек с който искам да се свържа е мъжът,който продава обръщащият се пумпал.

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: