Доброволческата акция за 20-21.07.2019

Здравейте,

Последните седмици поради непрестанния дъжд нямахме възможност да направим доброволческа акция за работата по Центъра за развитие на занаятите в Балкана. Въпреки това ние продължихме да работим когато времето позволяваше и имаме напредък.

В момента работим по превръщането на леката постройка тип готическа арка, която се намира на територията на събра в затворена работилница в която ще можем да провеждаме летни дърводелски курсове. Също така планираме възстановяването на стара паднала постройка намираща се зад тази работилница, която също ще служи за работилница, както и място за спане на доброволци и участници в курсовете. Тази паднала постройка е направена от камък и ще се наложи да се зидат камъни, но ние вече се понаучихме да правим каменни зидове, затова вече не се притесняваме да се впуснем в това начинание без да чакаме майстори зидари на камък.

Ето защо ако някой иска да се включи като доброволец за тази събота и неделя ще има възможност да направи това.

За повече информация можете да ми позвъните на 0887 815140.

Поздрави,

Craftsmanbg

Реклама
Categories: Български дърводелски събор, Дърводелска работилница, Дърводелски инструменти, Дърводелски курсове, Дърводелство, Занаятчийство, обучение | Етикети: , , , , , , , , , | 4 коментара

Навигация

4 thoughts on “Доброволческата акция за 20-21.07.2019

 1. Явор Зеленски

  Интересно ми е вече планирано ли е как ще изглеждат масите и столовете зад/на които ще стоят обучаваните. Естествено е напълно безстилно просто да се купят такива от магазина…

  • Обученията, които предвиждаме ще са практически. Не се предвижда стоенето на столове и на маси. Ще има практическа работа по реални проекти в работилницата.

   • Явор Зеленски

    Щом всичките дадени в обучението съвети човек трябва да ги запомни от първия път – тогава е ясно, че няма нужда от маси. Но човек не може да стои през цялото време прав. Вредно е за здравето му и води до разширени вени.

   • Курсовете ще бъдат практически, вдигане на дървени конструкции и правене на мебели не става със седене на стол. Ако някой се измори, има пейки на които който иска може да си почине.

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: