Тениски за дърводелския събор – приемат се поръчки

Здравейте,

С тази статия искам да известя всички заинтересувани, че вече имаме готовност да приемаме поръчки за тениските за дърводелския събор. Можете да направите вашата поръчка използвайки формата по-долу.

Бих искал да кажа няколко думи за тениските, които избрахме. Първо спряхме се на тениски от Fruit of the Loom, серия Super Premium, 205 грама. Идеята беше тениските да са плътни и здрави и да могат да се ползват дълго време за работа в работилницата. Също така се спряхме на цвят Khaki,  защото това е цвят който няма да му личи толкова зацапване от дърводелски прах.

Дърводелски тениски

Кликнете за по-голям размер на изображението.

На този етап няма да печатаме тениските масово, защото все още не знаем колко поръчки ще има и ще ги печатаме индивидуално, което разбира се излиза по-скъпо, но пък позволява да започнем веднага, а не да чакаме да се насъберат поръчки.  Тениските ги закупуваме по цена 5.58 за брой, а печата ще ни струва около 3 лв на брой, това прави с транспортните разходи около 9 лв за тениска. Бихме искали да предложиме тениските на 17 лв за брой, като казваме тези сметки съвсем открито за да знае, че всеки който си поръча тениска реално подкрепя организацията на събора с около 8 лв. Приходите от тениските ще отидат единствено за подпомагане на разходите на събора, които така или иначе трябва да ги платим от джоба си. Хубавото е че нещата, като инфраструктура, които ще се направят за събора, след това ще останат и ще служат както за следващи събори, така и за организиране на курсове и работилници по дърводелство и строителство на дървени постройки и къщи.

Възможно е на по-късен етап да направим и дизайни на тениски с обща дърводелска тематика, които дърводелците да могат да демонстрират своята любов към работата с дърво. Приходите от тях също ще бъдат за посрещане разходите по събора.

Към настоящия момент мислим да напечатаме само тениски с номера M, L и XL. Моля погледнете информационния лист и таблицата с размери по-долу за да прецените кой номер ще ви подхожда най-добре. Ще се приемат и поръчки за другите размери от таблицата, но те предполагам ще се изпълняват малко по-бавно.

Кликнете за по-голям размер на изображението.

Кликнете за по-голям размер на изображението.

Моля използвайте формата по-долу за да направите поръчка за тениските. Цената е 17 лв за брой без включен транспорт. Тениските се изпращат с наложен платеж по Еконт и транспортните разходи ще са по ценовата листа на Еконт. Ако желаете да подкрепите организацията на събора моля споделете тази тема с вашите познати и близки, които биха имали интерес от събора и от тениските.

Реклама
Categories: Български дърводелски събор, Дърводелство | Етикети: , , , , , | 12 коментара

Навигация

12 thoughts on “Тениски за дърводелския събор – приемат се поръчки

 1. Boris

  Много добър дизайн !

 2. Петър Матеев

  Тези тениски на Fruit or the Loom дали могат да се пробват някъде? За себе си се колебая между XXL и 3XL, защото само XL ще ми е малка.

  • Не знам къде могат да се пробват тениските, освен в склада от където ги вземаме. Но не съм сигурен че там предлагат услуга „пробване“ защото е за продажби на едро. Аз съм дал размерите на тениските в сантиметри. Можете да измерите с рулетка ваша тениска която ви става на местата които съм посочил на графиката и така ще видите по размерите в таблицата кой размер ще е подходящ за вас.

 3. Аз също бих искал да ги пробвам преди да си закупя

 4. Потребител

  Привет,

  понеже не видях информация в публикацията – кога може ориентировъчно да се очакват поръчните тениски ?

  Поздрави

  • В зависимост от това дали има напечатана тениска от желания размер, поръчката може да се изпрати до ден-два, или ако няма в момента от този размер изпращането може да се забави седмица или повече.

 5. Здравей тениските изглеждат страхотно! Направих поръчка за 3 тениски, но няма никакъв отговор още. Мисля че минаха поне две седмици. Дали е приета поръчката?

  • Здравейте,

   Поръчката е получена и предадена на колегата който прави и изпраща тениските. Сега му писах запитване защо не е изпратена още. Би трябвало да е изпратена и да сте си я получили вече. Ще ви пиша като получа отговор от него или той ще ви звънне.

 6. Здравейте искам да попитам само дали сте приели поръчката ми?

  • Да, поръчката ви е приета отдавна. Не ги изпълняваме веднага, защото трябва да се насъберат за да ги отпечатаме наведнъж. Скоро трябва да са готови от печат и ще ви изпратим.

 7. Здравейте, искам да попитам тениски за продажба на самият събор ще има ли ?

  • Има напечатан определен брой тениски от който изпращаме когато някой поръча нещо. Каквото остане ще го донесем на събора за продажба. На този етап не съм сигурен какво точно ще остане, но ще има 50-тина тениски за продажба. Предполагам, че ако свършат и хора искат да си поръчат ще запишем поръчката и ще ги направим и изпратим след събора.

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: